Om oss

Toplady affärsidé

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Här finns allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

Högsta kreditbetyg för yngre företag än 10 år

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Support och Kundtjänst

Julia tar hand om alla goa kunder samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat också mellan himmel och jord, en klippa på Toplady helt enkelt!

Salome Falk
Driftsansvarig

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

Tobias Toplady

Tobias Bjurhall
STYRELSEMEDLEM

Tobias gick med i styrelsen under 2018

Tidigare erfarenhet:

Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel.

TopLady

Nicklas Falk
Styrelseordförande

Nicklas arbetar med styrelse, rådgivning och bolagsfrågor.

Jenny
Logistikansvarig

Jenny arbetar på Partnerlogistik och sköter alla våra utleveranser till sverige, norge, danmark och finland. Det är hon och teamet som får ut alla beställningar innan kl. 14:00 varje dag!

TopLady Personal Salome Falk

The Team!
Drift och fotografering

Vi som sköter den dagliga driften och sköter det mesta hands-on arbetet. Allt från fotograferingar, produktinköp, eventplanering och kampanjarbete.

Våra omdömen

Alltid trevlig personal och snabb service. Det är ett nöje att handla hos er och ha kontakt med kundservice vid frågor.
Magdalena / Trustpilot
Bra kvalitet och snabb leverans. Otroligt nöjd kund! Snabb leverans och fin kvalitet på kläderna! Håller formen efter många tvättar. Blir garanterat mer shopping från Toplady!
Johanna / Trustpilot
Snabb leverans och trevlig kundservice Gjort beställning på denna sidan , dom har väldigt attraktiva priser. Snabb leverans och trevlig kundservice. Rekommenderas varmt =)
Louise Wennerstrand / Trustpilot