OM TOPLADY KLÄDER OCH UNDERKLÄDER

Toplady är ett nytt expansivt företag som erbjuder e-handel av kläder och underkläder till kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Toplady växer snabbt och syns mer och mer online. Det som gör Toplady unikt är det stora urvalet av kläder, underkläder, smycken och accessoarer till årets alla fester!

TOPLADY AFFÄRSIDÉ

TopLady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. TopLady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Här finns allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

HÖGSTA KREDITBETYG FÖR FÖRETAG <10 ÅR

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg. Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.
TopLady har högsta kreditbetyg

FÖRETAGSORGANISATION

TopLady Sweden AB
Org.nr. 556891-4054
Momsreg.nr. SE556891405401
Säte: Mölnlycke
[email protected]
+46 31 98 91 91

ÖVRIGT

– Enkla returer med bifogad retursedel till alla beställningar
– Över 1 000 olika underkläder och kläder – allt i lager
– Fri frakt över 1500 kr, annars 49 kr
– Snabba leveranser, 1-2 dagar
– Öppet köp i 14 dagar
– Storleks- och modeguider i butiken
– Webb-, mail- och telefonorder
– DHL, dörr-till-dörr service
– Postnord, rikstäckande med ca 1600 serviceombud
– Varierande betalningsalternativ från Klarna Checkout. Kort, faktura, del- och direktbetalning

TOPLADY GLAD SPONSOR AV KLÄNNINGAR TILL MISS SCANDINAVIA I TOP MODEL OF THE WORLD 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=mOQE21c9Wno

Miss Scandinavia i klänning från TopLady

CERTIFIERAD AV TRYGG E-HANDEL – FÖR DIN SÄKERHET

TopLady Trygg E-handelToplady Sweden AB är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

[Toplady Sweden AB] certifikat hittas på https://www.tryggehandel.se/butik/?id=1667

VAD INNEBÄR CERTIFIERINGEN?

Trygg e-handel är en certifiering för e-handels företag. E-handels företag är företag som säljer varor och tjänster via en butik på internet (Distanshandel). E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan. Det finns idag tusentals aktörer som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att skydda dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter är det dock viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kanske också vill känna trygghet i att företaget kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.

TRYGGHET

Certifieringen Trygg e-handels syfte är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker även efter du tryckt på ”köp”. Trygg e-handels målsättning är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i vanlig fysisk butik. När du handlar från ett företag som har certifieringen Trygg e-handel så innebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel. Trygg e-handels krav är utformade för att du som konsument skall känna till och ta tillvara dina rättigheter när du handlar via internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.

Fullständig förteckning av Trygg e-handels krav.

SÄKERHET

Svensk Distanshandel kontrollerar att kraven följs av de certifierade företagen genom kreditkontroller, provköp samt utredningar vid misstanke om brister. För att ge dig en extra trygghet tar Trygg e-handel emot klagomål från dig som konsument. Om du klagar på ett företag som har certifieringen Trygg e-handel och det visar sig att företaget handlat felaktigt/i strid med kraven som ställs får företaget en ”prick” i vårt register. Vid allvarliga brister kan certifieringen återkallas med omedelbar verkan. Allt detta sammantaget gör att du som konsument kan känna dig säker på att endast seriösa företag bär Trygg e-handel symbolen.

SYMBOLEN

För att kontrollera att symbolen är äkta klickar du/håller muspekar över Trygg e-handel symbolen. Se exempel här. Varje anslutet företag har ett unikt certifikat på domänen tryggehandel.se.

TRYGG E-HANDEL CERTIFIERADE FÖRETAG

Du hittar alla certifierade företag här. Företaget är indelande i kategorier efter sortiment så att du lättare skall kunna hitta företag som säljer de varor & tjänster du är intresserad av.